Chrysler 300c trouwauto

Bij Dubai Limousine beseffen wij hoe belangrijk jullie trouwdag is en dat alles perfect volgens de planning dient te verlopen. Op de dagen dat wij onze exclusieve  Chrysler 300C Rolls Royce look trouwauto limousine moeten leveren zetten wij dubbele wekkers, calculeren wij minimaal 1 uur extra reistijd in en rijden wij met het beste navigatie systeem die ons in geval van files, weg omleidingen et cetera direct de mogelijkheid tot een alternatieve route biedt.

Is superchique uw stijl? Dan is de Chrysler 300 C Rolls Royce Conversion een voor de hand liggende optie. Deze prachtige sedan ademt luxe en verfijnde smaak. Een zeer betaalbare trouwauto met unieke Rolls Royce conversion. De opvallende Rolls Royce grill geeft deze Chrysler een extra dimensie. De zilver metallic kleur gemengd met de chromen afwerking zorgt voor een extra klasse in zijn uitstraling.

Zacht zoeft deze droomauto over de weg op uw trouwdag. Een mooie mix van moderne techniek en design. Voorzien van een bloemdecoratie is dit uw kans om als een vorst op uw eigen bruiloft te arriveren.

Een exclusieve trouwauto limousine huren? Kies dan de favoriete Chrysler 300c Rolls Royce Conversion! het perfecte trouwvervoer voor uw bruiloft.

Het interieur is werkelijk verbluffend mooi uitgevoerd en van alle gemakken voorzien.

Bel of mail ons voor meer informatie of vul ons offerte formulier in om direct te reserveren.

Chrysler 300c trouwauto limousine

Vraag een offerte aan


Tijd
Wagenpark

Naast onze Chrysler 300c trouwauto limousine hebben wij een uitgebreid wagenpark met o.a. de Hummer H2 limousines in roze en wit, de Chrysler Tuxedo en de Lincoln limousines in roze en wit.

Prijzen

Dubai Limousine hanteert zeer lage per uur prijzen gebaseerd op de tijd dat u gebruik maakt van één van onze limousines vanaf vertrek tot en met
retour in onze garage en is op basis van beschikbaarheid.

Fotoboek

Bekijk een aantal van onze foto’s op locatie.

Over ons

Lees hier meer over onze jarenlange ervaring en zorgeloze limousine verhuur in Nederland

Chrysler 300c trouwauto limousine