Schiphol Taxi

Schiphol taxi van / naar Amsterdam, Rotterdam, Den Haag of elders Bent u op zoek naar een taxi vanaf Schiphol, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag of een andere plaats? of wilt u worden afgezet op de luchthaven Amsterdam Schiphol? Dubailimousineservice is jouw platform voor comfortabele ritten in een representatieve auto. Onze chauffeurs weten de weg en zetten u af op de luchthaven zonder problemen op tijd, of komen u ophalen op de luchthaven binnen bij de meeting point om u naar uw bestemming te vervoeren.

Check – Deluxe Taxi Amsterdam.png American Express, VISA & MasterCard geaccepteerd

Meet & Greet service op Schiphol
Binnenkort terug van een zakenreis of een (korte) vakantie? en zou u graag soepel en snel worden geplukt om terug naar huis of uw vergadering te gaan? Gebruik onze Schiphol taxi naar Amsterdam, Rotterdam, Den Haag of een andere plaats, in combinatie met onze Meet & Greet service. Onze chauffeur haalt u op bij de meeting point, om te rijden je comfortabel naar de gewenste bestemming.

Waarom zou ik kiezen voor de optie Meet & Greet?

Meeting pointEr zijn verschillende redenen om onze Meet & Greet service te gebruiken. De meest voorkomende worden hier onder weergeven:

Geen gsm-nummer, u heeft uw telefoon thuis gelaten of de kans is er dat uw mobiele telefoon accu leeg raakt.
Niet bekend op de luchthaven Schiphol, wij raden het gebruik van de dienst aan het bespaart u een hoop gedoe en tijd om bij uw chauffeur te komen.
Efficiƫntie, als u geen tijd hebt of gewoon niet de moeite wilt nemen om uit te zoeken waar uw chauffeur op u wacht.

Waarom bij de meeting point?

Wanneer passagiers aankomen met alleen handbagage, nemen ze normaliter de kortste route naar de aankomsthal te verlaten. Soms veroorzaakt dit misverstanden tussen de passagier en de chauffeur. Omdat de ontmoetingsplaats zich bevindt aan centrale hal die misverstanden te voorkomen.